Goudsmid workshops

Altijd al willen weten hoe een juweel gemaakt wordt? Wil je graag zelf eens aan de slag met zilver of goud?
Dan zijn de workshops zeker iets voor jou!

Je kan bij Fien terecht voor workshops in groep op locatie, of je komt samen met je mama, buurvrouw of vriendin langs in het atelier in Gent om samen de basis van het goudsmeden aan te leren onder deskundige begeleiding.

Momenteel op de planning:

 • Summerschool zilveren juwelen: leer de basis van het smeden en maak je eigen mini-juwelencollectie
 • Fijne zilveren ringen
 • Maak je eigen trouwringen

Hier vind je alle workshopdata
 • "Het was echt een heel leuke en waardevolle workshop. Onder jouw deskundige begeleiding maakten wij twee prachtige ringen. Met veel trots kunnen we nu zeggen dat we ze zelf gemaakt hebben. Dankjewel voor de mooie beleving!"

  - Eline

 • "Echt een aanrader voor wie een leuke middag wil doorbrengen en iets wil bijleren over juwelen. Loved it!"

  - Maïmouna

 • "Dank je wel voor de workshop waarvan ik mateloos kon genieten, en dank je voor het trotse gevoel die de ringen met telkens geven als ik ernaar kijk."

  - Maaike

 • "Wauw! Wat een leuke ervaring was me dat. Zelf was ik aanvankelijk wat zenuwachtig aangezien ik echt geen handige Harry ben. Maar Fien stelt je onmiddellijk gerust en helpt overal waar nodig. Doordat je in kleine groep bent, kan ze overal klaarstaan met raad en daad. We mochten de ringen helemaal zelf maken van begin tot einde. Ik vind het een heel leerrijke ervaring en zou het zo nog eens opnieuw doen! Ik draag mijn ringen nog elke dag en ben er supertrots op dat ik ze zelf gemaakt heb! Zeker een aanrader dit!"

  - Hannelore

 • "Mijn zus en ik vonden de workshop geweldig! Leuke setting, ontspannen sfeer. Heel fijn om eens iets helemaal anders te doen! Duidelijke uitleg, professionele materialen en hulp waar nodig. Met als kers op de taart twee ringen om mee te pronken! 🤩 Ik kom graag nog eens terug!"

  - Deborah

 • "Ik vind de workshop fantastisch om te doen. Je legt alles heel goed uit, laat iedereen op eigen tempo werken. Mislukt iets, dan stuur je bij of mag je opnieuw beginnen. Een ideaal moment om al de rest te vergeten, nieuwe mensen te ontmoeten en met een schitterend resultaat naar huis te gaan. Bedankt voor deze aangename workshop!"

  - Ann