Goudsmid workshops

Altijd al willen weten hoe een juweel precies gemaakt wordt? Wil je graag zelf eens aan de slag met zilver of goud?
Dan zijn de workshops zeker iets voor jou!

Je kan bij Fien terecht voor workshops in groep op locatie, de data vind je op de webshop.
Zelf je eigen trouwringen maken? Daarvoor kan je bij Fien in het atelier in Gent terecht!

Hier vind je alle workshopdata
 • "Het was echt een heel leuke en waardevolle workshop. Onder jouw deskundige begeleiding maakten wij twee prachtige ringen. Met veel trots kunnen we nu zeggen dat we ze zelf gemaakt hebben. Dankjewel voor de mooie beleving!"

  - Eline

 • "Echt een aanrader voor wie een leuke middag wil doorbrengen en iets wil bijleren over juwelen. Loved it!"

  - Maïmouna

 • "Dank je wel voor de workshop waarvan ik mateloos kon genieten, en dank je voor het trotse gevoel die de ringen met telkens geven als ik ernaar kijk."

  - Maaike

 • "Wauw! Wat een leuke ervaring! Zelf was ik aanvankelijk wat zenuwachtig aangezien ik echt geen handige Harry ben. Maar Fien stelt je onmiddellijk gerust en helpt waar nodig. Doordat je in kleine groep bent, kan ze overal klaarstaan met raad en daad. We mochten de ringen helemaal zelf maken van begin tot einde. Ik vind het een heel leerrijke ervaring en zou het zo nog eens opnieuw doen! Ik draag mijn ringen elke dag en ben er supertrots op! Zeker een aanrader!"

  - Hannelore

 • "Mijn zus en ik vonden de workshop geweldig! Leuke setting, ontspannen sfeer. Heel fijn om eens iets helemaal anders te doen! Duidelijke uitleg, professionele materialen en hulp waar nodig. Met als kers op de taart twee ringen om mee te pronken! 🤩 Ik kom graag nog eens terug!"

  - Deborah

 • "Ik vind de workshop fantastisch om te doen. Je legt alles heel goed uit, laat iedereen op eigen tempo werken. Mislukt iets, dan stuur je bij of mag je opnieuw beginnen. Een ideaal moment om al de rest te vergeten, nieuwe mensen te ontmoeten en met een schitterend resultaat naar huis te gaan. Bedankt voor deze aangename workshop!"

  - Ann

 • "Het was een fijne workshop en Fien was een zeer aangename, rustige lesgeefster. Ze legde de verschillende stappen duidelijk uit en ik verkreeg een fijn eindresultaat."

  - Fien

 • "Heel vriendelijke lesgeefster met tijd voor alle deelnemers. Materiaal waarmee de workshop gegeven wordt is kwalitatief zeer goed. De lesgeefster weet waarover ze praat en heeft kennis van zaken."

  - Sylvie