Verlovingsringen

Klaar om je vriendin ten huwelijk te vragen? Samen met Fien ontwerp je de ring van haar dromen. Volledig handgemaakt en uniek, zodat het de ring wordt die perfect bij haar past. 

Maak hieronder een afspraak om helemaal vrijblijvend langs te komen in het atelier in Gent.   

Boek hier je afspraak

Samen ontwerpen we de verlovingsring van jullie dromen, waar ze alleen maar JA op kan zeggen!

Naar de agenda
  • "Fien stelt je meteen op je gemak en denkt echt mee in de zoektocht naar een prachtig ontwerp. Het resultaat: een schitterende, unieke verlovingsring waar mijn vrouw alleen maar 'ja' op kon zeggen!"

    - Max D.

  • "Het kiezen van een verlovingsring verliep niet zo vlot: alles bij de juwelier had ik al bij iemand anders gezien. Ik zocht iets unieks, maar hoe begin je daaraan? Na een kort gesprek slaagde Fien erin om de exacte ring te beschrijven die ik in m'n hoofd had. De keuze van de kleur, de steen, de vorm,... Fien zorgde dat ik de juiste keuzes kon maken. En de blik in de ogen van m'n vrouw toen ze de ring voor het eerst zag, die bevestigde: 't was er boenk op!"

    - Arne V.

  • "Fien maakte mijn (super mooie) verlovingsring. Als trouwring wou ik graag een ring die ik bij mijn verlovingsring kan dragen. Ik kwam zelf met een idee waar Fien meteen heel enthousiast in meedacht. Het resultaat is volledig wat ik in gedachten had. Nu kijk ik elke dag nog meermaals vol bewondering naar beide ringen."

    - Saar E.

Verlovingsring Gent

Kom langs in het atelier in Gent om jouw verlovingsring te ontwerpen:

Boek hier je afspraak