Verlovings- en trouwringen

Fien zit graag met jullie samen om de trouwringen van jullie dromen te ontwerpen, helemaal op maat zodat jullie er een leven lang van kunnen genieten. Jullie ringen zijn altijd unieke stukken, helemaal afgewerkt zoals jullie dat willen.

Maak hieronder een afspraak om helemaal vrijblijvend langs te komen in het atelier in Gent.   

Trouwringen Gent

Boek hier je afspraak

Samen ontwerpen we de ringen van jullie dromen, waar jullie de rest van jullie leven vol trots mee kunnen pronken!

Volledig unieke ringen, helemaal zoals jullie ze willen.

Naar de agenda

  • "Fien stelt je meteen op je gemak en denkt echt mee in de zoektocht naar een prachtig ontwerp. Het resultaat: een schitterende, unieke verlovingsring waar mijn vrouw alleen maar 'ja' op kon zeggen!"

    - Max D.

  • "Het kiezen van een verlovingsring verliep niet zo vlot: alles bij de juwelier had ik al bij iemand anders gezien. Ik zocht iets unieks, maar hoe begin je daaraan? Na een kort gesprek slaagde Fien erin om de exacte ring te beschrijven die ik in m'n hoofd had. De keuze van de kleur, de steen, de vorm,... Fien zorgde dat ik de juiste keuzes kon maken. En de blik in de ogen van m'n vrouw toen ze de ring voor het eerst zag, die bevestigde: 't was er boenk op!"

    - Arne V.

  • "Fien maakte mijn (super mooie) verlovingsring. Als trouwring wou ik graag een ring die ik bij mijn verlovingsring kan dragen. Ik kwam zelf met een idee waar Fien meteen heel enthousiast in meedacht. Het resultaat is volledig wat ik in gedachten had. Nu kijk ik elke dag nog meermaals vol bewondering naar beide ringen."

    - Saar E.

Workshop Trouwringen

Wist je dat je onder begeleiding van een goudsmid zelf jullie trouwringen kan maken?

Samen ontwerpen we jullie ringen, en daarna gaan jullie zelf aan de slag aan een volledig unieke set ringen.

Hier vind je alle info

Verlovingsring Gent